Skip to main content
Nieuws

Gratis aanmelden beurs Zorgtotaal 12-14 maart 2019

By 16 januari 2019maart 12th, 2019No Comments

Van 12 tot en met 14 maart 2019 vindt de Zorgtotaalbeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij nodigen je van harte uit voor een bezoek aan de stand van Zorgboodschap en Eetgemak. De beurs staat voor drie inspirerende vakbeursdagen waar exposanten het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, diensten en innovaties voor de intra- en extramurale zorg tonen.

 

Partnership Eetgemak en Zorgboodschap

Zorgboodschap werkt al jaren nauw samen met Eetgemak. Eetgemak levert en ontwikkelt koelverse maaltijd-concepten gericht op de institutionele markt. Deze passen uitstekend bij de producten en diensten die Zorgboodschap als totaalleverancier voor de zorg biedt. Op de stand van Zorgboodschap en Eetgemak ervaar je het partnership en op welke wijze wij u gezamenlijk van dienst kunnen zijn in de zorg- en ziekenhuismarkt.
Zien wij jou op onze gezamenlijke stand?

 

Graag gaan we persoonlijk met je in gesprek, inspireren wij jou en nemen wij jou als totaalleverancier mee in de wereld van gezond, lekker en betaalbaar eten en drinken. Natuurlijk zijn de maaltijden van Eetgemak daar een belangrijk onderdeel van. Zorgboodschap en Eetgemak gaan met hart en ziel voor de zorg. Ontmoeten wij jou op 12, 13 en/of 14 maart?

 

Over Zorgboodschap
De diversiteit aan doelgroepen binnen zorgorganisaties vraagt om maatwerk ten aanzien eten en drinken. Hierbij kunnen zowel horeca- als kleinschalige oplossingen uitkomst bieden. Als totaalleverancier voor de zorg denken wij hierin graag met u mee. Zorgboodschap levert een uitgebreid foodservice- en retail-assortiment tot in de koelkast. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uw huishoudelijke artikelen, medische disposables, kantoorbenodigdheden en professionele schoonmaakmiddelen. Zorgboodschap is onderdeel van Boon Food Group, lid van inkooporganisatie Superunie. Hierdoor kunnen wij u, naast maaltijden en een horeca-assortiment, voorzien van een zeer uitgebreid supermarktassortiment.

 

Over Eetgemak
Eetgemak ontwikkelt en levert vooruitstrevende voedingsconcepten die op ambachtelijke wijze worden bereid. Er worden bij de bereiding zoveel mogelijk verse grondstoffen gebruikt. Het bedrijf beschikt over de grootste dieetkeuken, een aparte halal-gecertificeerde productiekeuken en is FSSC 22000 gecertificeerd. De maaltijden zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden dagelijks vers gekookt. De maaltijden worden koelvers geleverd, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen, passen binnen elk dieet en zijn in verschillende verpakkingsgroottes verkrijgbaar.

 

Een overzicht
Datum: dinsdag 12 tot en met donderdag 14 maart 2019
Locatie: Jaarbeurs in Utrecht
Openingstijden: 09.30 – 16.30 uur

Leave a Reply