Skip to main content
Nieuws

Barbecuetijd: gezellig met elkaar genieten!

By 26 juni 2019juli 4th, 2019No Comments

Zodra de temperaturen naar zomerse waarden stijgen, kunnen we weer gezellig buiten eten en worden de barbecues tevoorschijn gehaald. Laat uw bewoners samen buiten genieten van het weer en de barbecuegerechten. Bij Zorgboodschap kunt u nu alles voor op en bij de barbecue bestellen. Lekker barbecuevlees, zoals worstjes, hamburgers en saté, maar ook vis geschikt voor de barbecue, diverse sausjes, rauwkost, frisse salades, vers fruit en stokbrood. Wanneer staat er bij u een barbecue gepland voor uw bewoners?

Drie Barbecuetips

 

1. Gebruik verse kruiden
Het barbecuevlees wordt nog lekkerder met verse kruiden en specerijen. Vis maakt u nog smaakvoller met citroen, dille en bieslook. Rundvlees brengt u op smaak met tijm, dragon en mosterd. Komijn, koriander of rozemarijn zijn lekker op varkensvlees. Kruiden die uitstekend bij kip passen, zijn basilicum, paprikapoeder en oregano.

 

2. Kies voor zowel vlees als vis
In het verleden lag er alleen maar vlees op de barbecue. Tegenwoordig zie je steeds meer visvarianten. Een lekkere moot zalm en spiesjes met garnalen zijn erg populair. Uw bewoners zullen ervan smullen!

 

3. Grill verse groenten
Een gezonde groentevariatie op de barbecue? Dat kan! Puntpaprika’s, (gevulde) paprika’s, aubergines, maïskolven en courgettes zijn daarvoor zeer geschikt. Voor het grillen van deze groenten voegt u alleen maar een klein beetje olijfolie en wat verse kruiden toe.

Heeft u nog barbecuetips of sfeerbeelden van een barbecue in uw zorgorganisatie? Deel ze op onze social mediakanalen u kunt ze ook te allen tijde mailen naar marketing@zorgboodschap.nl!

Voor lekkere recepten kunt u terecht in onze Foodservice omgeving!

 

Tip voor na de barbecue: ijskoffie.
– Doe bollenvanilleroomijs en koude koffie in de blender.
– Voeg een paar scheppen suiker toe.
– Meng dit geheel mooi glad in de blender en vul een glas met uw zelfgemaakte ijskoffie!

 

Bestel alles voor uw barbecue

Wilt u binnenkort voor uw bewoners een gezellige barbecue organiseren? Op onze bestelsite kunt u terecht voor het uitgebreide barbecueassortiment van onze Foodservice bestelomgeving. Bent u nog geen klant van Zorgboodschap, maar wilt u wel graag bij ons bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij informeren u graag over de mogelijkheden of laten de accountmanager in uw regio contact met u opnemen.

Leave a Reply