Detailhandel

Onder detailhandel verstaan wij het leveren van fysieke goederen voor persoonlijk gebruik aan de consument. De detailhandel is de laatste schakel van de bedrijfskolom die loopt van fabrikant tot consument.


De afgelopen jaren hebben wij ruime ervaring opgebouwd met een groot aantal branches. Wij leveren onder andere aan lokale supermarkten, campingwinkels, rijdende winkels, etnische winkels, grenswinkels en overige kleine winkel oplossingen zoals op een hogeschool of universiteit.

Assortiment

Ons volledig supermarktassortiment is geschikt voor organisaties van elk formaat. Naast alle dagelijkse boodschappen bieden wij ook een ruim assortiment aan (dieet)maaltijden, foodservice en facilitaire producten. Je kunt bij ons in één keer kruidenierswaren, vers en diepvriesproducten bestellen.

 

Supermarkt en groothandel tegelijk, kan dat? Jazeker. Bij Zorgboodschap bestel je namelijk al je artikelen per stuk maar ook in grootverpakkingen. Hierdoor zijn wij naast een online supermarkt ook een groothandel. Dit maakt ons uniek in Nederland.

Onze maaltijden

Samen met onze partner Eetgemak kunnen wij een uitgebreid assortiment aan maaltijden aanbieden. Onze maaltijden zijn altijd met veel passie en met de beste verse ingrediënten bereid.

Bezorgen

Wij leveren zes dagen in de week met een vaste chauffeur. We hanteren een minimale afname van 750 euro. Als afnemer kun je bij ons in één keer kruidenierswaren, vers en diepvries bestellen. Wij komen dit in één levering bij je afleveren.

Klanten aan het woord


Esther en Hendrik-Jan
Campingwinkel De Twee Bruggen
Zorgboodschap is een leverancier van producten, maar ook van kennis. Ze voorzien ons van adviezen omtrent assortiment en prijsstelling. Het is een gedegen partij met marktkennis.

Onderdeel van Boon Food Group

Zorgboodschap is onderdeel van Boon Food Group, een toonaangevend familiebedrijf met ruim 130 jaar aan ervaring in de levensmiddelenbranche. Door deze samenwerking kunnen wij niet alleen de zorg maar ook de detailhandel bedienen met een uitgebreid supermarktassortiment. Boon Food Group is lid van inkooporganisatie Superunie.