Skip to main content
Nieuws

Gastvrijheid centraal bij nieuwe restaurant Zorgbalans

By 22 maart 2019juni 25th, 2019No Comments

Binnenkort opent Zorgbalans op locatie Velserduin IJmuiden de deuren van haar vernieuwde restaurant. Op dinsdag 19 maart heeft Zorgboodschap daarom de medewerkers gastvrijheid van Zorgbalans Velserduin IJmuiden verwelkomd voor een inspiratiemiddag gericht op gastvrijheid op haar hoofdlocatie in Sassenheim.

 

Gastvrijheid in de praktijk

‘Wat betekent gastvrijheid voor jou als medewerker?’ was één van de vragen die werden behandeld tijdens deze middag, geleid door Culinair Adviseur Jan-Willem Jagt van Zorgboodschap. Terwijl de medewerkers van Zorgbalans Velserduin IJmuiden aan de slag gingen met het samenstellen van een soepen-en broodjescyclus en het opstellen van een kleine kaart, werd er gesproken en gediscussieerd over hoe men deze gewenste gastvrijheid zo goed mogelijk in de praktijk kon brengen. De uitkomst werd als zeer zinvol en inspirerend ervaren! Als afsluiting is er een rondleiding gegeven en uiteraard werd er genoten van het heerlijke eten.

 

Over Woonzorgcentrum Velserduin

Zorglocatie Velserduin van Zorgbalans is een plek waar u kunt revalideren met professionele zorg. Ook als thuis wonen niet langer mogelijk is kan woonzorgcentrum Velserduin de oplossing bieden. Zoals op de website van Velserduin staat:

  • kleinschalig wonen met eigen kamer
  • veilig en beschermd wonen in huiselijke en gezellige sfeer
  • 24/7 professionele zorg, begeleiding en behandeling
  • veel aanbod van activiteiten
  • ook dagbesteding en -behandelingen mogelijk in Dagcentrum Velserduin
  • revalidatieafdeling met gespecialiseerd team en de nieuwste middelen
  • voor elke revalidant een eigen kamer.

 

Over Zorgboodschap

Zorgboodschap levert door heel Nederland een compleet assortiment producten en maaltijden tot in de koelkast. Maar Zorgboodschap gaat verder dan het leveren van maaltijden en boodschappen. Ze denken mee in het optimaliseren van logistieke en financiële processen en bieden hier oplossingen voor aan.

 

Wilt u binnen uw zorgorganisatie ook aan de slag met gastvrijheid of heeft u andere vraagstukken op het gebied van eten en drinken? Neem gerust contact met ons op.

Leave a Reply