Gezondheidszorg

Onder gezondheidszorg verstaan we alle instellingen en bedrijven die zich bezighouden met de zorg voor en de gezondheid van de mens. Dit kan psychisch of lichamelijk zijn. Hierbij kijken we naar alle mensen, van jong tot oud. Een kleine greep uit ons klantenbestand: GGZ, verzorg- en verpleeghuizen, revalidatie en ziekenhuizen.


Meer dan alleen dagelijkse boodschappen
Naast alle dagelijkse boodschappen bieden wij ook een ruim assortiment aan (dieet)maaltijden, foodservice en facilitaire producten. Omdat wij zowel grootverpakking en per stuk onze artikelen kunnen uitleveren, zijn wij naast een online supermarkt ook een groothandel.

Onze maaltijden

Samen met onze partner Eetgemak kunnen wij een uitgebreid assortiment aan (dieet)maaltijden aanbieden. Door deze samenwerking kunnen patiënten of cliënten altijd een maaltijd eten die past bij hun wensen en behoeften. Van natriumarm, gluten- en lactose vrij tot vegetarisch, maar ook gemalen en vloeibare maaltijden zijn een optie. Onze maaltijden zijn altijd met veel passie en met de beste verse ingrediënten bereid.

Servicelevel 1

De boodschappen worden centraal afgeleverd, per afdeling.

Servicelevel 2

De boodschappen worden op de afdeling bezorgd.

Servicelevel 3

De boodschappen worden op de afdeling bezorgd en tot in de koelkast afgeleverd.

Klanten aan het woord


Dirk Pieter van Leeuwen
Facilitair Teamleider bij Marente
Ik ben erg te spreken over Zorgboodschap. Ze hebben een handig bestelsysteem en bieden hoge kwaliteit. Je krijgt eersteklas producten.
Jaap van der Veer
Kok kleinschaling wonen bij Axion Continu
Samen werken wij aan een goede maaltijd.