Horeca (Zorg)

Ontwikkelingen in de zorgmarkt

De wereld van eten en drinken in de zorgmarkt is en blijft volop in beweging. De verantwoordelijkheid voor het eten en drinken is de afgelopen jaren vooral terecht gekomen bij de zorgmedewerkers. Daarbij werd het facilitaire bedrijf flink afgebouwd. Is dit nog steeds zo? Of zien we weer andere bewegingen? Thema’s als duurzaamheid, gastvrijheid, assortimentstransparantie en inzicht in voedingswaarden als koolhydraten, eiwitten, zout en vitamines, zowel in statistische rapportages achteraf alsook proactief goed zichtbaar met de juiste schappen- en categorieplannen in onze webshop voor de horeca, zijn nu trending.

 


Assortiment & bezorging

  • Keuze uit ruim 35.000 artikelen
  • Handige webshop
  • Food, non-food en vers
  • Culinaire inspiratie
  • Grote en kleine verpakkingen
  • Vandaag besteld, morgen geleverd
  • Geen bezorgkosten
  • Geen minimale besteding

Benieuwd hoe we dit doen?

Zorgboodschap is dé partner voor eten en drinken voor zowel horecaprofessionals in de zorg als voor de medewerkers op de kleinschalige afdeling in uw zorgorganisatie. Dit maakt ons uniek in Nederland.

Bezorgen

Vandaag besteld, morgen in uw keuken.* Zes dagen in de week bezorgen wij met een vaste chauffeur. Wij hanteren geen bezorgkosten en ook geen minimale besteding. Hoe we dat doen? Wij maken gebruik van bloktijden om te zorgen dat al bestellingen op tijd en met de juiste kwaliteitsgarantie bij u worden afgeleverd.

Klanten aan het woord


Niko Klop
Manager Huisvesting en Facilitair bij Beweging 3.0
Zorgboodschap heeft ons de afgelopen jaren meegeholpen om de transitie naar kleinschalig wonen te organiseren. In het komende anderhalf jaar wordt het horecaconcept in nauwe samenwerking met betrokkenen en andere partijen verder ontwikkeld. Wij willen hierin graag een voorbeeld zijn voor ander zorginstellingen.
Dirk Pieter van Leeuwen
Facilitair Teamleider bij Marente
Ik ben erg te spreken over Zorgboodschap. Ze hebben een handig bestelsysteem en bieden hoge kwaliteit. Je krijgt eersteklas producten.
Contact
Maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 15.00 uur zijn wij te bereiken via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Wij beantwoorden uw vragen