OVER

Zorgboodschap

Het grootste assortiment speciaal voor de zorg

Wij leveren maatwerk en ontzorgen je op het gebied van eten en drinken. Van vers tot convenience, van boodschappen tot medische voeding. Dit doen wij voor de ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuizen. Meer dan 300 zorgorganisaties in Nederland op ruim 6.000 locaties ontvangen iedere dag weer van ons boodschappen, maaltijden en non-food artikelen. Alleen de beste kwaliteit en service zijn daarbij goed genoeg. Daar kun je als klant op rekenen.

Zorgboodschap is onderdeel van Boon Food Group, een familiebedrijf dat al meer dan 130 jaar klaarstaat voor haar klanten. De Boon Food Group is lid van Superunie, met haar sterke eigen merk G’woon. Daardoor kun je bij ons rekenen op de beste prijs voor het retailassortiment. Hiernaast beschikken wij over een uitgebreid foodservice assortiment. Dat vinden wij heel gewoon.

Maatwerk in eten en drinken
Restaurants en grootkeukens hebben andere wensen en behoeften dan afdelingen die zelf de inkopen doen. Dit vraagt om maatwerk, maar ook om grip op de kosten. We bieden een totaaloplossing met concepten specifiek gericht op jouw behoeften en budget. Heb je één specifieke dieetmaaltijd nodig of honderd nagerechten voor de feestdagen? Wij regelen het.