Skip to main content
Nieuws

Wees goed voorbereid voor de december feestmaand!

By 25 september 2019december 3rd, 2019No Comments

De tijd gaat hard! Ook de feestdagen zijn weer in aantocht. Voor velen is dit de drukste tijd van het jaar en een goede voorbereiding is daarbij erg belangrijk!

Wij willen er graag met Zorgboodschap voor zorgen dat u tijdens de feestelijkheden het beste kunt geven aan uw cliënten, bewoners, gasten bezoekers en/of medewerkers. Daarom besteden wij graag ook dit jaar weer extra aandacht aan de feestdagen!

Feestdagen-assortiment

Tijdens deze maanden is het belangrijk om zowel uw reguliere bestelling als speciale producten uit ons feestdagen-assortiment tijdig te bestellen. De feestelijke lekkernijen zijn namelijk in een beperkte periode beschikbaar en zijn ook al te bestellen. Houd hier alstublieft rekening mee om teleurstelling te voorkomen.

Wilt u als klant van Zorgboodschap deze feestproducten niet missen? Dan nodigen wij u uit om snel ons speciale feestdagen-assortiment te bekijken via de bestelomgeving.

Bent u nog geen klant maar heeft u wel interesse om klant bij ons te worden? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice of contactformulier!

De informatie over de uiterste bestel- en levertijden kunt u binnenkort terug vinden in de bestelomgeving.

Geen levering tijdens de feestdagen

Tijdens de onderstaande feestdagen zijn wij gesloten. Dit betekent dat alle levering op de onderstaande dagen komen te vervallen:

  • Eerste kerstdag: woensdag 25 december 2019
  • Tweede kerstdag: donderdag 26 december 2019
  • Nieuwjaarsdag: woensdag 1 januari 2020

Over Zorgboodschap

Zorgboodschap is de totaaloplossing voor uw zorgorganisatie. Wij bezorgen boodschappen, (dieet)maaltijden en huishoudelijke artikelen! Dit doen wij met vaste chauffeurs, gewenst tot in de koelkast.

Leave a Reply