Zorg

Onder zorg verstaan we alle organisaties, bedrijven en instellingen die zich bezighouden met de zorg voor en de gezondheid van de mens. Dit kan psychisch of lichamelijk zijn. Hierbij kijken we naar alle mensen, van jong tot oud. Een kleine greep uit ons klantenbestand: GGZ, verzorg- en verpleeghuizen, revalidatiecentra en ziekenhuizen.


Assortiment Zorg (kleinschalig)

Voor kleinschalige zorgorganisaties en horeca in grotere zorginstellingen? Jazeker. Bij Zorgboodschap kiest u namelijk zelf of u uw artikelen per stuk of in grootverpakkingen bestelt. Hierdoor zijn wij dé partner voor eten en drinken in de zorg. Dit maakt ons uniek in Nederland.

 

Gewoon veel goede producten
Ons assortiment voor de (kleinschalige) zorg bevat ruim 35.000 artikelen geschikt voor elk moment van de dag; ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Het gaat daarbij om houdbare-, diepvries- en verse producten. Deze zijn zowel in kleine als grote verpakkingen te bestellen.

 

Handig en efficiënt, want zo hoeft u geen grote voorraden aan te houden en voorkomt u verspilling.

 

Naast bekende A-merken voeren we ook ons eigen huismerk g’woon, waardoor wij u een volledig assortiment voor eten en drinken kunnen aanbieden. Wij staan voor hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

 

Onze klanten kiezen voor Zorgboodschap omdat ons assortiment rondom eten en drinken zeer uitgebreid en geschikt is voor zorgorganisaties van elk formaat.

Bezorgen

Vandaag besteld, morgen in huis.* Zes dagen in de week bezorgen wij met een vaste chauffeur. Wij hanteren geen bezorgkosten en ook geen minimale besteding. Hoe we dat doen? Wij maken gebruik van bloktijden om te zorgen dat al uw food- en non-food-producten op tijd en met de juiste kwaliteitsgarantie bij u worden afgeleverd.

Servicelevel 1

De bestellingen worden centraal afgeleverd, daar waar gewenst per afdeling.

Servicelevel 2

De bestellingen worden op de afdeling of in de keuken bezorgd.

Servicelevel 3

De bestellingen worden op de afdeling bezorgd en tot in de koelkast afgeleverd.

Klanten aan het woord


Dirk Pieter van Leeuwen
Facilitair Teamleider bij Marente
Ik ben erg te spreken over Zorgboodschap. Ze hebben een handig bestelsysteem en bieden hoge kwaliteit. Je krijgt eersteklas producten.
Jaap van der Veer
Kok kleinschaling wonen bij Axion Continu
Samen werken wij aan een goede maaltijd.

Contact
Maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 15.00 uur zijn wij te bereiken via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Wij beantwoorden uw vragen