Skip to main content
Nieuws

Zorgboodschap gaat duurzame samenwerking met Espria aan

By 4 december 2018No Comments

Zorgboodschap heeft per 1 november 2018 een meerjarenovereenkomst afgesloten met Espria. De overeenkomst is in goede samenwerking met de raad van bestuur en het facilitair bedrijf tot stand gekomen. De komende jaren gaat Zorgboodschap alle boodschappen verzorgen, samen met het facilitair bedrijf. Hierdoor worden logistieke bewegingen op de terreinen verminderd. Dit levert voor Espria besparingen op. 

 

Espria
De samenwerking met Espria betreft alle leveringen van boodschappen aan cliënten/bewoners van haar merken Icare, GGZ Drenthe, De Trans en Zorggroep Meander.

 

‘Eten en drinken is belangrijk voor onze organisatie. We zijn blij dat we hierin kunnen samenwerken met een professionele partner als Zorgboodschap, die een hoge kwaliteit levert. Een aantal locaties wordt al bediend door Zorgboodschap, voor deze locaties wijzigt dan ook niets. Wij hebben de ambitie om de komende jaren de samenwerking te intensiveren om onze cliënten en collega’s steeds van dienst te kunnen zijn met maatwerk’, aldus Arthur Notermans, Raad van Bestuur Espria.

 

Onderdeel van de Boon Food Group
Zorgboodschap is 100% onderdeel van het familiebedrijf Boon Food Group uit Dordrecht. Zorgboodschap is de online supermarkt voor de zorg en levert naast retail en foodservice artikelen ook medische voeding en huishoudelijke artikelen op elke gewenste plek in de zorg. Van restaurant tot afdeling geleverd tot in de koelkast.

 

Arij Boon, Algemeen directeur Boon Food Group;
“Met trots en tevredenheid rondom de manier waarop onze medewerkers van Zorgboodschap samen met onze gewaardeerde relatie Espria deze langjarige samenwerking aangaat, laat zien dat onze strategische keuzes haar vruchten beginnen af te werpen. Wij werken de komende tijd intensief verder aan optimale synergie en integratie van Zorgboodschap vanuit ons nieuwe onderkomen in Dordrecht.”

 

Over Espria
Zorgconcern Espria verleent zorg aan kwetsbare mensen. De verschillende zorgorganisaties in de Espria groep bieden verpleging, verzorging, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg en verstandelijke gehandicaptenzorg. Deze zorgaanbieders werken elk in een eigen regio in Noordoost-, Midden- en/of Noordwest-Nederland.

Leave a Reply