Skip to main content
Nieuws

Zorgtotaal 2019: Iedereen eet gewoon mee

By 15 maart 2019No Comments

De vakbeurs Zorgtotaal 2019 vond van 12 t/m 14 maart 2019 plaats. Bent u er ook geweest? Heeft u onze stand niet kunnen bezoeken, niet getreurd. Hieronder delen we graag onze positieve ervaringen met u.

 

Foodservice in de zorg

De diversiteit aan doelgroepen binnen zorgorganisaties vraagt om maatwerk ten aanzien van eten en drinken. Hierbij bieden zowel horeca als kleinschalige oplossingen uitkomst. Als totaalleverancier voor de zorg denkt Zorgboodschap hierin graag met u mee. Wij leveren een uitgebreid foodservice- en retailassortiment tot in de koelkast.

 

De totaaloplossing voor uw zorgorganisatie:

Retailkanaal: assortiment gericht op a, b en c merken.
~ Combinatie van stuks en colli verpakkingen.
Retail-foodservice: brede keuze in assortiment.
~ Combinatie tussen retail, foodservice, innovatieve producten en diversiteit in versproducten.
Eetgemak onze partner in (dieet)maaltijden: breed assortiment en uitstekende kwaliteit maaltijden.

 

Ons doel is om uw zorgorganisaties te inspireren en te informeren over de nieuwe producten en de marktontwikkelingen. Door de passie en kennis rondom boodschappen en maaltijden in ons team geloven wij dat Zorgboodschap u de juiste inspiratie kan bieden.

 

Verlenging contract met Intrakoop

Op Zorgtotaal zijn ook belangrijke afspraken gemaakt. Zo heeft Zorgboodschap per 1 maart haar samenwerkingsovereenkomst met Intrakoop, de grootste inkoopcoöperatie van de zorg, met 5 jaar verlengd. Door de overeenkomst kunnen de leden van Intrakoop blijven gebruikmaken van de oplossingen voor eten en drinken van Zorgboodschap en Eetgemak. Lees meer hierover in het artikel van @FoodClicks: https://lnkd.in/gv2FGny.

 

Zorgtotaal 2019: Iedereen eet gewoon mee

 

Award gewonnen

Er waren mooie ontmoetingen en goede gesprekken tijdens Zorgtotaal. Er heerste een prettige werksfeer. Voor dit alles werden we ook nog eens beloond. We hebben met Zorgboodschap en Eetgemak de bezoekersmarketingaward van de Zorgtotaal 2019 gewonnen. De geweldige gezamenlijke inspanningen die we met het marketing- en salesteam hebben verricht, hebben daar vooral aan bijgedragen. Het resultaat: de meeste beursbezoekers-registraties! Daar zijn we met z’n allen ontzettend trots op.

 

Inspirerend

Wij zijn ontzettend trots op ons Zorgtotaal team, een mooie samenwerking tussen Zorgboodschap en Eetgemak. Het was een geslaagde Zorgtotaalbeurs en we bedanken iedereen voor de inspirerende gesprekken en ontmoetingen. Met elkaar hebben we gezorgd voor een prettige, sfeervolle beursbeleving op onze stand. Graag tot ziens!

Meer weten over Zorgboodschap? Kijk eens op zorgboodschap.nl en ontdek wat wij voor uw zorgorganisatie kunnen betekenen.

 

Leave a Reply