Skip to main content
Van 14 tot en met 16 juni 2022 vindt de vakbeurs Zorgtotaal plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. We nodigen je van harte uit voor een bezoek aan onze stand! Op de beursvloer zie je de laatste ontwikkelingen en innovaties die bijdragen aan de transformatie naar een duurzame en toekomstbestendige zorg.

Zorgboodschap. Onderdeel van Boon Food Group
Zorgboodschap is onderdeel van Boon Food Group, lid van inkooporganisatie Superunie. Hierdoor kunnen wij je, naast maaltijden en een foodservice-assortiment, voorzien van een zeer uitgebreid supermarktassortiment. Maak daarnaast op onze stand kennis met g’woon; ons huismerk.

Kennispartner en maatwerk
De diversiteit aan doelgroepen binnen zorgorganisaties vraagt om maatwerk ten aanzien eten en drinken. Hierbij kunnen we zowel horeca- als kleinschalige oplossingen uitkomst bieden. Als totaalleverancier voor de zorg denken wij hierin graag met je mee. Zorgboodschap levert een uitgebreid foodservice- en retailassortiment tot in je koelkast. Kom meer te weten over onze tools en trainingen, waarmee we voor onze klanten grip op kosten creëren en een lagere TCO kunnen realiseren. Bereken je CO² foodprint en kijk hoe jij met ons assortiment duurzamer kunt inkopen.

Wil je beleving en gastvrijheid op de kaart zetten? Voedselverspilling terugdringen? Eiwitinname bevorderen? Of duurzamer inkopen? Maak kennis met onze ervaren projectmanagers en culinair adviseur, die je graag ondersteunen bij diverse voeding gerelateerde thema’s.

Zorgmaaltijd: met liefde bereid voor de zorg
Voor veel mensen is de warme maaltijd het hoogtepunt van de dag. Voor ons de juiste motivatie om deze maaltijden met zorg te bereiden. Bij Zorgmaaltijd bereiden we dagelijks verse maaltijden in onze eigen keuken, ambachtelijk en met veel liefde. Dat laten we je natuurlijk graag proeven op onze stand! Kom meer te weten over onze unieke concepten en laat je verrassen.

Zien wij je op onze stand?
Graag laten we je dit alles natuurlijk het liefst zelf ervaren, proeven en ruiken. Als totaalleverancier nemen we je mee in de wereld van gezond, lekker en betaalbaar eten en drinken. Onze accountmanagers staan je graag te woord. Ontmoeten wij je op 14, 15 of 16 juni?

Meld je eenvoudig gratis aan via deze link