Assortiment

Gewoon veel goede producten
Ons assortiment bevat ruim 35.000 artikelen geschikt voor elk moment van de dag; ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Daarnaast bestaat ons assortiment uit houdbare, diepvries en verse producten. Naast bekende A-merken voeren we ook ons eigen huismerk g’woon, waardoor wij je een volledig supermarktassortiment kunnen aanbieden. Wij staan voor hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs.


Onze klanten kiezen voor Zorgboodschap omdat ons assortiment zeer uitgebreid is en geschikt voor winkels en organisaties van elk formaat.

 

Benieuwd hoe we dit doen? Door niet alleen dagelijkse boodschappen aan te bieden maar ook een ruim assortiment aan (dieet)maaltijden, maaltijdcomponenten, en huishoudelijke- en grootverbruik artikelen.

 

Supermarkt en groothandel tegelijk, kan dat? Jazeker. Bij Zorgboodschap bestel je namelijk al je artikelen per stuk maar ook in grootverpakkingen. Hierdoor zijn wij naast een online supermarkt ook een groothandel. Dit maakt ons uniek in Nederland.

Maaltijden

Samen met onze partner Eetgemak kunnen wij een uitgebreid assortiment aan (dieet)maaltijden aanbieden. Door deze samenwerking kunnen patiënten of cliënten altijd een maaltijd eten die past bij hun wensen en behoeften. Van natriumarm, gluten- en lactose vrij tot vegetarisch, maar ook gemalen en vloeibare maaltijden zijn een optie. Onze maaltijden zijn altijd met veel passie en met de beste verse ingrediënten bereid.

Boodschappen

Ons assortiment is geschikt voor organisaties en winkels van elk formaat. Zo leveren wij koffie, frisdrank, fruit, melk en snacks per stuk en in grootverpakkingen aan.

Non-food

Naast je dagelijkse boodschappen en maaltijden, bezorgen wij ook huishoudelijke artikelen zoals schoonmaakmiddelen, incontinentiemateriaal , babyverzorging en persoonlijke verzorgingsmiddelen. Ook voor disposables (bekers, borden, bestek, rietjes, gebaksdozen), tafelaankleding, dierenvoeding en ordners ben je bij ons aan het juiste adres.

Onderdeel van Boon Food Group

Zorgboodschap is onderdeel van Boon Food Group, een toonaangevend familiebedrijf met ruim 130 jaar aan ervaring in de levensmiddelenbranche. Door deze samenwerking kunnen wij niet alleen de zorg maar ook de detailhandel bedienen met een uitgebreid supermarktassortiment. Boon Food Group is lid van inkooporganisatie Superunie.