Assortiment

Gewoon veel goede producten
Ons assortiment voor de (kleinschalige) zorg en foodservice bevat ruim 35.000 artikelen geschikt voor elk moment van de dag; ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Het gaat daarbij om houdbare-, diepvries- en verse producten. Deze zijn zowel in kleine als grote verpakkingen te bestellen. Naast bekende A-merken voeren we ook ons eigen huismerk g’woon, waardoor wij u een volledig assortiment voor eten en drinken kunnen aanbieden. Wij staan voor hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs.


Onze klanten kiezen voor Zorgboodschap omdat ons assortiment rondom eten en drinken zeer uitgebreid is en geschikt voor zorgorganisaties en foodservice in de zorg van elk formaat.

 

Benieuwd hoe we dit doen? Door niet alleen dagelijkse foodproducten aan te bieden, maar ook een ruim assortiment aan (dieet)maaltijden, maaltijdcomponenten, en huishoudelijke- en grootverbruikartikelen.

 

Voor kleinschalige zorgorganisaties en horeca-/foodservice-bedrijven in grotere zorginstellingen? Jazeker. Bij Zorgboodschap kiest u namelijk zelf of u al uw artikelen per stuk of in grootverpakkingen bestelt. Hierdoor zijn wij dé partner voor eten en drinken in de kleinschalige zorg en foodservice. Dit maakt ons uniek in Nederland.

Maaltijden

Samen met onze partner Eetgemak kunnen wij u een uitgebreid assortiment aan (dieet)maaltijden aanbieden. Door deze samenwerking kunnen uw patiënten of cliënten altijd een maaltijd eten die past bij hun wensen en behoeften. Van natriumarm, gluten- en lactosevrij tot vegetarisch, maar ook gemalen en vloeibare maaltijden zijn een optie. Onze maaltijden zijn altijd met veel passie en met de beste verse ingrediënten bereid.

Food

Ons food-assortiment rondom eten en drinken is geschikt voor zorgorganisaties en de foodservice in de zorg van elk formaat. Zo leveren wij koffie, frisdrank, fruit, melk en snacks per stuk en in grootverpakkingen aan.

Non-food

Naast uw dagelijkse boodschappen en maaltijden, bezorgen wij ook huishoudelijke artikelen zoals schoonmaakmiddelen, incontinentiemateriaal, babyverzorging en persoonlijke verzorgingsmiddelen. Ook voor disposables (bekers, borden, bestek, rietjes, gebaksdozen), tafelaankleding, dierenvoeding en ordners bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderdeel van Boon Food Group

Zorgboodschap is onderdeel van Boon Food Group, een toonaangevend familiebedrijf met ruim 130 jaar aan ervaring in de levensmiddelenbranche. Door deze samenwerking kunnen wij niet alleen de zorgorganisaties, maar ook de foodservice in de zorg bedienen met een uitgebreid food- en non-food-assortiment. Boon Food Group is lid van inkooporganisatie Superunie.