
Basis vermicelli soep
Honig
Inhoud verpakking
- Wettelijke benaming
- Honig Basis voor Vermicellisoep 96gm x 12
- Artikelnummer
- 3238954
- Keurmerken
- Geen informatie beschikbaar
Ingrediënten: (Na bereiding met water):, bouillon (SOJA), vermicelli 9,6% (TARWEMEEL, KIPPENEI-eiwit), groenten (tomaat, wortel, prei 0,3%), zout, palmvet, glucosestroop, smaakversterker (E621), kruiden (peterselie, lavas, SELDERIJZAAD, nootmuskaat), specerijen (kurkuma, peper, foelie)
Voedingscode | Voedingswaarde |
---|---|
Energie (KJ) | 100 Energie (kJ) |
Energie (kcal) | 24 Energie (kcal) |
Vetten | 0.3 Gram |
Waarvan: verzadigde vetzuren | 0.2 Gram |
Koolhydraten | 4.2 Gram |
Waarvan: suikers | 0.3 Gram |
Vezels | 0.2 Gram |
Eiwitten | 1 Gram |
Zout | 0.76 Gram |
- Bevat
- Selderij, Ei, Soja, Tarwe, Gluten
- Kan bevatten
- Geen informatie beschikbaar
Zelf toevoegen
- 150 g rundersoepballetjes
- 125 g wortel
- 3 grote lente-uitjes
- 1500 ml water
Variatie tip
Voeg na 10 min. koken 2 losgeklopte eieren toe aan de soep en laat nog 2 min. doorkoken. Garneer de soep met 2 eetl. peterselie!
Algemene bereidingswijze
1. Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook.
2. Voeg, zodra de soep kookt, de rundersoepballetjes, de in plakjes gesneden wortel en fijngesneden lente-uitjes toe.
3. Doe het deksel op de pan (niet helemaal sluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken.
10 min
- Naam
- Honig Consumentenservice
- Adres
- Antwoordnummer 98057 1000 VA Amsterdam
- Land van oorsprong
- Nederland