
Basis voor Engelse ossenstaartsoep
Honig
Inhoud verpakking
- Wettelijke benaming
- SOEP IN DROGE VORM
- Artikelnummer
- 3234449
- Keurmerken
- Geen informatie beschikbaar
Ingrediënten: Zetmeel, TARWEBLOEM, gehydrolyseerd SOJA-eiwit, groenten (tomaat, ui 4,7%), zout, gekarameliseerde suiker, palmvet, glucosestroop, rundvlees 1,9%, smaakversterkers (E621, E635), zonnebloemolie, natuurlijk aroma, rundvleesextract 0,8%, aroma (bevat SELDERIJ, GERST, MELK), specerijen (SELDERIJZAAD, peper, foelie, kruidnagel, chilipoeder, paprikapoeder), kruiden (peterselie, laurier, majoraan, salie, tijm), KIPPENEI-eiwit, rundervet 0,01%, rozemarijnextract. Kan MOSTERD bevatten.
Voedingscode | Voedingswaarde |
---|---|
Energie (KJ) | 1446 Energie (kJ) |
Energie (kcal) | 343 Energie (kcal) |
Vetten | 5.5 Gram |
Waarvan: verzadigde vetzuren | 2.6 Gram |
Koolhydraten | 61 Gram |
Waarvan: suikers | 3.7 Gram |
Vezels | 3.5 Gram |
Eiwitten | 9.6 Gram |
Zout | 12.3 Gram |
- Bevat
- Gerst, Gluten, Selderij, Ei, Melk, Soja, Tarwe
- Kan bevatten
- Mosterd
Zelf toevoegen
250 g paddenstoelen
2 eetl. verse bieslook
1500 ml water
Variatie tip
Vervang de paddenstoelen bij stap 2 door 100 g wortel en 4 gesneden lente-uitjes!
Algemene bereidingswijze
1. Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook.
2. Voeg, zodra de soep kookt, de in plakjes gesneden paddenstoelen toe.
3. Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken. Garneer de soep met de fijngehakte bieslook.
10 min
- Naam
- Honig Consumentenservice
- Adres
- Antwoordnummer 98057 1000 VA Amsterdam
- Land van oorsprong
- Nederland