
Basis voor lasagne tradizionale
Honig
Inhoud verpakking
- Wettelijke benaming
- MIX IN DROGE VORM
- Artikelnummer
- 3234691
- Keurmerken
- Geen informatie beschikbaar
Ingrediënten: Mix Lasagnesaus: TARWEBLOEM, zetmeel, groenten (tomaat 15%, ui 0,2%, wortel), suiker, gehydrolyseerd SOJA-eiwit, zout, glucosestroop, raapzaadolie, mineraalzout (kalium), kruiden (majoraan, peterselie, basilicum, tijm, oregano, rozemarijn), voedingszuur (citroenzuur), knoflook, specerijen (peper, foelie, chilipoeder), kleurstof (paprika-extract), antiklontermiddel (E551). Kan MELK, SELDERIJ, MOSTERD en KIPPENEI bevatten. Mix Béchamelsaus: Gemodificeerd zetmeel, magere MELKPOEDER, WEIPOEDER, zout, zonnebloemolie, glucosestroop, aroma's (bevatten TARWE, MELK, SELDERIJ), gistextract, ROOMPOEDER, raapzaadolie, LACTOSE, mineraalzout (kalium), ui, MELKEIWIT, specerijen (nootmuskaat, peper, kurkuma), kruiden (oregano, basilicum, majoraan), voedingszuur (citroenzuur). Kan SOJA, MOSTERD en KIPPENEI bevatten.
Voedingscode | Voedingswaarde |
---|---|
Energie (KJ) | 1399 Energie (kJ) |
Energie (kcal) | 333 Energie (kcal) |
Vetten | 3.9 Gram |
Waarvan: verzadigde vetzuren | 0.7 Gram |
Koolhydraten | 65 Gram |
Waarvan: suikers | 15 Gram |
Vezels | 7.9 Gram |
Eiwitten | 8.9 Gram |
Zout | 6.5 Gram |
- Bevat
- Selderij, Lactose, Melk, Soja, Tarwe, Gluten
- Kan bevatten
- Ei, Mosterd
Zelf toevoegen
125 g Honig Groene Lasagnebladen
300 ml halfvolle melk
300 g rundergehakt
400 g Italiaanse roerbakmix
390 g Heinz tomatenblokjes
500 ml water
Dagje zonder vlees?
Vervang het rundergehakt door vegetarisch gehakt!
Algemene bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 200°C (gasovenstand 4). Vet een ovenschaal van ca. 1500 ml in.
2 Schenk de melk in een kom. Roer de inhoud van het zakje Béchamelsaus er met een garde door. Laat de saus minimaal 5 minuten staan.
3 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Voeg de roerbakmix toe. Bak deze kort mee.
4 Voeg de tomatenblokjes, 500 ml water en Honig basis voor Lasagnesaus Tradizionale toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het ca. 1 minuut zachtjes doorkoken.
5 Bouw de lasagne op. Begin met een laag lasagnesaus op de bodem van de ovenschaal. Bedek de saus met lasagnebladen. Herhaal dit tot de saus op is. Eindig met een laag lasagnebladen.
6 Schep de béchamelsaus op de bovenste laag lasagnebladen. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 30 minuten gaar. Laat de lasagne ca. 5 minuten staan.
15+30 min
- Naam
- Honig Consumentenservice
- Adres
- Antwoordnummer 98057 1000 VA Amsterdam
- Land van oorsprong
- Nederland