
Diepvries
Filodeeg
Duca
Inhoud verpakking
- Wettelijke benaming
- Origineel filodeeg voor krokant gebakken of gefrituurde recepten. Diepvries
- Artikelnummer
- 9203478
- Keurmerken
- Geen informatie beschikbaar
Ingrediënten: TARWEBLOEM, water, palm olie, zout, stabilisator: SOJABOON LECITHINE, voedingszuur: E300
Voedingscode | Voedingswaarde |
---|---|
Energie (KJ) | 1232 Energie (kJ) |
Energie (kcal) | 291 Energie (kcal) |
Vetten | 1.9 Gram |
Waarvan: verzadigde vetzuren | 1 Gram |
Koolhydraten | 59.7 Gram |
Waarvan: suikers | 1.1 Gram |
Vezels | 2.2 Gram |
Eiwitten | 7.6 Gram |
Zout | 1 Gram |
- Bevat
- Tarwe, Gluten, Soja
- Kan bevatten
- Geen informatie beschikbaar
Hartige filodeeg taartjes met zalm & Ricotta Ingrediënten: Voor 4 personen 2 vellen filodeeg (diepvries), ontdooid 100g gerookte zalm 125g Ricotta (kaas) 1 dunne prei, boter (vloeibaar), peper, zout Materialen: Bakvorm (ring) ±6 cm ø, ingevet Ontdooi het filodeeg in de folie ca. 30 minuten bij kamertemperatuur. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrijk beide filodeeg vellen dun met boter en snijd ze beide in 9 gelijkmatige vierkantjes. Leg 4 vierkantjes op elkaar in een stervorm (zie afbeelding 1) en bekleed met deze stervorm de bakvorm. Bak het deeg in 15 minuten goudbruin en gaar, laat daarna afkoelen. Vul de bakjes met de volgende vulling: Snijd 1 dunne prei in reepjes en was deze goed. Bak de prei met een beetje boter gaar. Op smaak brengen met zout en peper. Meng de prei door de Ricotta. Vul met dit mengsel de taartjes en verdeel hierover 100g in reepjes gesneden zalm. Gebruik eventueel het groen van de prei om de taartjes te garneren.
+7 °C 1 Dag * -6°C 1 Week ** -12°C 3 Weken *** -18°C Tenminste houdbaar tot: zie verpakking. Na ontdooien niet opnieuw invriezen!
- Naam
- Duca Frozen Food B.V.
- Adres
- Stellendam-Nederland
- Land van oorsprong
- China