
Koelvers
Verspakket bami ketjap
Fresh & Easy
Inhoud verpakking
- Wettelijke benaming
- Groentepakket voor de bereiding van bami ketjap met een zakje ketjap-specerijenpasta (150g)
- Artikelnummer
- 10149511
- Keurmerken
- Geen informatie beschikbaar
Ingrediënten :rode ui, sperziebonen, 15% ketjap-specerijenpasta (water, zonnebloemolie, gebakken uienpuree (ui, zonnebloemolie, zout, water, citroensap, citroenvezel), zout, tamari (water, SOJABONEN, azijn, zout), natuurlijke aroma's, knoflookpuree (knoflook, water, zout), specerijen (sereh, korianderzaad, laos, gember, chilipeper, witte peper), gehydrolyseerde eiwitten (SOJA, maïs), gemodificeerd maïszetmeel, appelextract, korianderblad, limoensapconcentraat, conserveermiddel: E211/E202, stabilisator: E415), rode paprika, groene paprika, wortel, prei, rode peper, knoflook.
Voedingscode | Voedingswaarde |
---|---|
Energie (KJ) | 308 Energie (kJ) |
Energie (kcal) | 73 Energie (kcal) |
Vetten | 2.891 Gram |
Waarvan: verzadigde vetzuren | 0.58 Gram |
Waarvan: enkelvoudig onverzadigde vetzuren | 1.357 Gram |
Waarvan: meervoudig onverzadigde vetzuren | 0.857 Gram |
Koolhydraten | 6.777 Gram |
Waarvan: suikers | 1.718 Gram |
Waarvan: zetmeel | 5.044 Gram |
Vezels | 1.361 Gram |
Eiwitten | 4.407 Gram |
Zout | 0.597 Gram |
Natrium | 0.239 Gram |
- Bevat
- Soja
- Kan bevatten
- Selderij
Aantal personen: 3-4 personen
Bereidingstijd: 35-40 min.
Inhoud:
Wortel
2 Rode uien
1 Rode paprika*
1 Groene paprika*
1 Prei
Rode peper
Zakje sperziebonen (150g)
Teentje(s) knoflook
Zakje ketjap-specerijenpasta (150g)
(Aantal stuks van groenten kan per pakket variëren, afhankelijk van de grootte)
Zelf toevoegen:
300g nasi-/ bamivlees
300g mie(nestjes)
2el zonnebloemolie
Bereidingswijze:
1. Maak de groenten schoon. Pel de ui en de knoflook, snipper de ui en pers de knoflook uit. Snijd de wortel en prei over de lengte door de helft, snijd de wortel in plakjes en de prei in halve ringen. Snijd de paprika's in stukjes. Snijd de peper doormidden, verwijder eventueel de zaadjes en snijd fijn. Snijd de uiteinden van de sperziebonen en snijd in stukjes van ca. 3cm.
2. Verhit 2el zonnebloemolie in een wok- of hapjespan en bak het vlees 4 min. op hoge temperatuur.
3. Voeg de ui, knoflook, wortel, prei, paprika en sperziebonen toe. Voeg de rode peper naar smaak toe. Bak 4 min. op hoge temperatuur.
4. Kook ondertussen de mie(nestjes) volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5. Voeg de ketjap-specerijenpasta toe en laat 10 min. afgedekt stoven op lage temperatuur.
6. Meng het groentemengsel met de gekookte mie(nestjes).
Variatietip: Serveer met een satésaus en atjar of zoetzure komkommer.
Vegatip: Vervang het vlees voor een omelet. Gebruik hiervoor 1,5 ei per persoon.
* = Klasse I
- Naam
- C.I.V. Superunie b.a. -
- Adres
- Postbus 80, 4153 ZH Beesd Postbus 80, 4153 ZH Beesd
- Land van oorsprong
- Nederland