
Diepvries
Vissticks 15 st
Vismarine
Inhoud verpakking
- Wettelijke benaming
- Voorgebakken, gepaneerde koolvis, diepvries.
- Artikelnummer
- 9216928
- Keurmerken
-
Ingrediënten :65% Alaska KOOLVIS*, TARWEBLOEM, koolzaadolie, water, aardappelzetmeel, zout, gist, specerijen.
*Alaska koolvis (Theragra chalcogramma) gevangen in:
A = het Noordwestelijke deel Stille Oceaan (FAO 61) gevangen met trawlnetten of
B = het Noordoostelijke deel Stille Oceaan (FAO 67) gevangen met trawlnetten.
Dit product komt uit een visserij die onafhankelijk gecertificeerd is volgens de MSC-standaard voor een goed beheerde en duurzame visserij, www.msc.org/nl.
Voedingscode | Voedingswaarde |
---|---|
Energie (KJ) | 991 Energie (kJ) |
Energie (kcal) | 237 Energie (kcal) |
Vetten | 12 Gram |
Waarvan: verzadigde vetzuren | 2 Gram |
Waarvan: enkelvoudig onverzadigde vetzuren | 4.5 Gram |
Waarvan: meervoudig onverzadigde vetzuren | 5.3 Gram |
Koolhydraten | 19 Gram |
Waarvan: suikers | 2.5 Gram |
Waarvan: zetmeel | 2.871 Gram |
Vezels | 2.5 Gram |
Eiwitten | 12 Gram |
Zout | 1.1 Gram |
Natrium | 0.44 Gram |
- Bevat
- Gluten, Tarwe, Vis
- Kan bevatten
- Geen informatie beschikbaar
Oven:
Bak de bevroren vissticks in een voorverwarmde oven op 220°C voor ongeveer 15-17 minutes op een bakplaat. Draai de vissticks na ongeveer 10 minuten.
Koekenpan:
Bak de diepgevroren vissticks met een scheutje olie in de pan en draai om na 3-4 bakken, bak nogmaals 3-4 minuten krokant aan de andere zijde. Zorg ervoor dat de vissticks niet tegen elkaar liggen.
Diepvries* (-6°C): 2-3 dagen na aankoop. Diepvries**(-12°C): 2 weken na aankoop. Diepvries***(-18°C): Tot vermelde houdbaarheidsdatum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis zijn achtergebleven.
- Naam
- Vismarine Vismarine
- Adres
- Postbus 80, 4153 ZH Beesd Postbus 80, 4153 ZH Beesd
- Land van oorsprong
- Duitsland